español  

català

 

Barcelona- Sagrada Familia

Instituto de lenguas y Culturas del Mundo - Plaza de Catalunya

Instituto de lenguas y Culturas del Mundo

Instituto de lenguas y Culturas del Mundo

Benvinguts a la web de l'Institut de Llengües i Cultures del Món

L'Institut de Llengües i Cultures del Món

 

L'Institut de Llengües i Cultures del Món (ILCM) és un espai global i cosmopolita. Líder a Europa en l'oferta d'idiomes de tot el món, t'ofereix l'oportunitat única d'aprendre idiomes i d'aproximar-te a les diverses cultures de la Terra, amb professors nadius i qualificats.

Situat en ple centre de Barcelona

Trobaràs idiomes i promoció de cultures de tot el món en un mateix centre, en el centre de la ciutat de Barcelona. No serà necessari anar-los a buscar més lluny i en diferents escoles. Tots els camins condueïxen a l'ILCM, el Centre de les Llengües i de les Cultures del Món.

 

LLENGÜES

 

Podràs aprendre idiomes dels cinc continents. Des d'anglès, xinès, japonès, àrab, txec, eslovac, polonès, hindi, hebreu, romanès, grec, rus, euskera, català, etc. passant per l'italià, alemany, portuguès, francès, etc, fins a thai, turc, hindi, amazigh, wolof, kiswahili, tagalo i quetxua. I, per practicar regularment qualsevol d'aquestes llengües, no et perdis les animades Tertúlies Lingüístiques, sota la direcció de l'Assistent Lingüístic.

 

Aula Infantil d'Idiomes

 

En KangooSchool - Aula Infantil d'Idiomes els infants i infantes de l'ILCM donen els seus primers pasos ferms en l'aprenentatge de llengües en un ambient divertit en tant que els pares i mares estan tranquils aprenent o idiomes o danses en altres aules o sales.

 

DANSES I ACTIVITATS CULTURALS

 

Anima't i vine a aprendre A BALLAR: dansa del ventre, ritmes africans, salsa, tango, capoeira, sempre “CON TON Y SON”. Participa en les nombroses activitats lúdiques i culturals, com, per exemple, en Festilingua-Fórum de les Llengües del Món, la Volta al Món dels Idiomes en 7 Dies o en la Marató de les Llengües del Món.

¡Ja pots matricular-te!

Àfrica

Amèrica

Àsia

Europa

Oceania

 

L’ILCM posa al teu abast llengües de tots els continents i tota classe d'activitats relacionades amb les cultures del món.

 

Els nens i nenes aprenen idiomes en un ambient divertit


Dansa del ventre,
Capoeira, Tai-Chi, Yoga, Tango, Samba, Danses africanes, Caligrafia i molt més.

 

 

^ tornar a d'alt^
Ronda de la Universitat 14, 2- 2, 08007 Barcelona - Mail : info@lenguasdelmundo.com - Tel: 93 317 85 01 - Fax: 93 317 85 61